ATP i WTA liste

Čilić pao za dva mjesta, Donna Vekić ima najbolji renking karijere

Marin Cilic (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
13.05.2013.
u 11:39

Od hrvatskih tenisača recimo da su Ivan Dodig (50.) i Ivo Karlović (137.) ostali na istim pozicijama kao i prije sedam dana

Nakon što je u Madridu ispao već u prvom kolu, Marin Čilić na ATP listi pao je za dva mjesta. Najbolji hrvatski tenisač tako se nalazi na 13 mjestu. Baš je Pablo Andujar, koji je izbacio Čilića u Madridu, najviše napredovao. On je skočio za 59 mjesta i sad je 54. na ljestvici.

Dogodila se promjena i pri samom vrhu, Roger Federer skliznuo je s drugog na treće mjesto, dok je sada Andy Murray prvi pratitelj najboljeg na svijetu Novaka Đokovića.

Od hrvatskih tenisača recimo da su Ivan Dodig (50.) i Ivo Karlović (137.) ostali na istim pozicijama kao i prije sedam dana, a Vejić je 189.

Donna Vekić ponovno bilježi renking karijere. Mlada 16-godišnja Osječanka napredovala je za dvije pozicije te sada drži 76. mjesto svjetskog poretka.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?