oduševio djecu

Čilić ni danas ne odmara: Odigrao meč s klincima iz Močile

Marin Čilić (1)
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
1/7
25.11.2012.
u 15:52

Klinci nisu skrivali oduševljenje što preko mreže mogu razmijeniti koju lopticu s 15. igračem na svijetu, davali su sve od sebe i na kraju ga dobro namučili

Najboljem hrvatskom tenisaču Marinu Čiliću ni današnji dan nije prošao bez treninga, ali ovaj put sparing partnere imao je u klincima iz koprivničke župe Močile s kojima je snage odmjerio na improviziranom teniskom igralištu ispred crkve. Klinci nisu skrivali oduševljenje što preko mreže mogu razmijeniti koju lopticu s 15. igračem na svijetu, davali su sve od sebe i na kraju ga dobro namučili. Čilić je u Koprivnicu došao na poziv župnika mons. Leonarda Markača i sportskog novinara Zlatka Vedriša, koji s njim pripremaju veliki intervju za božićni broj župnog lista Močile. Prije nego što su izašli na teren, svi zajedno prisustvovali su euharistijskom slavlju.

- Molitva i vjera jako su bitni u mom životu, drže me u teškim trenucima. U vjeri sam odgajan od malih nogu, što i ne čudi kada znate da dolazim iz Međugorja. Od kuće sam otišao s 14 godina i ona mi je pomogla da ostanem na pravom putu i ne podlegnem alkoholu i izlascima - obratio se nakon mise okupljenim vjernicima u prepunoj župnoj crkvi. Mladima je poručio i da poštuju svoje roditelje i braću, dobro uče u školi i redovito idu na vjeronauk te da svake nedjelje odlaze na svetu misu.

Iako je bio u stisci s vremenom jer se morao pripremiti za današnji odlazak u Peking, u kojem ima sponzorske obveze, Čilić je mališanima podijelio na desetke autograma i sa svima se vrlo rado fotografirao. Inače, hrvatski tenisač samo je jedan u nizu poznatih sportaša koji su posjetili Močile. Već prije tamo su bili i nogometaši Butina, braća Šimić, Mikić, Vranješ i Banović, plivač Gordan Kožulj i tekvandoašica Martina Zubčić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije