giovanni cernogoraz

Cernogoraz: Naslijedio sam na pozornici uzora Parlova

giovanni cernogoraz (1)
Duško Marušić/Pixsell
24.12.2012.
u 17:15

Giovanni Cernogoraz prvi je strijelac u povijesti koji je proglašen za najboljeg sportaša Hrvatske.

- Ova nagrada mi je veliki motiv za novi olimpijski ciklus - rekao je Giovanni, dodavši:

- Moj veliki sportski uzor bio je boksač Mate Parlov. Tko bi rekao da ću ga jednog dana naslijediti na ovoj pozornici.Vruća tema je njegovo zapošljavanje u policiji.

- Evo, sređuju se papiri, trebalo bi se to uskoro realizirati - istaknuo je.

Nakon što su se ugasila svjetla pozornice, nakon objeda s nogu, netko je jako razljutio Giovannija. Kako nam je sam pričao, netko mu je baš rekao kako sumnja da će biti uskoro zaposlen u policiji zbog Vladine zabrane novih zapošljavanja u državnim ustanovama i institucijama. Što više, da bi na to mogao čekati i do dvije, tri godine. Olimpijskog je pobjednika to razljutilo do te mjere da je počeo govoriti o tome da će čekati do lipnja i ako se ništa ne dogodi da će početi razmišljati što mu je činiti. U afektu je spomenuo i prelazak pod drugu zastavu, što i nije nemoguće jer s obzirom na podrijetlo talijansko državljanstvo može dobiti za čas posla. Kada smo ga pak nazvali za službeni komentar situacije o tome se nije htio očitovati.

- Sve je u redu - kratko je rekao.

Bila vi velika šteta da Giovanni Cernogoraz krene stopama, primjerice Jakova Faka. Nakon olimpijskog zlata javilo se nekoliko sponzora, a sljedeće godine očekuju ga nastupi na europskom i svjetskom prvenstvu, Mediteranskim igrama. Sve su to potencijalne medalje za Hrvatsku.

- Lijepo bi bilo osvajati medalje na svakom natjecanju, ali i drugi gađaju i drugi se nadaju medaljama, a konkurencija je jaka - zaključio je Giovanni Cernogoraz.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije