Prvenstvo Južne Amerike

Čeka se prvi pogodak Brazila

'Costa Rican defender Oscar Duarte (R) waves his teammate´s shirt as he celebrates their victory against Bolivia during a 2011 Copa America Group A first round football match held at the 23 de Agosto
'EITAN ABRAMOVICH'
09.07.2011.
u 09:15

Nakon pobjede Kostarike protiv Bolivije (2:0), domaćinu Argentini za ulazak u drugi dio natjecanja na prvenstvu Južne Amerike trebaju tri boda

Domaćini Copa Americe, nogometaši Argentine, najveće su razočaranje dosadašnjeg dijela natjecanja. Dva mršava remija, s Bolivijom (1:1) i Kolumbijom (0:0), dovela su Messija i društvo pod žestoku paljbu argentinskih medija, ali i na rub ispadanja već u prvom dijelu natjecanja po skupinama!

Kostarika je, naime, svladala Boliviju s 2:0 i sad je Argentini neophodna pobjeda u posljednjem kolu skupine A protiv Kostarike za ulazak u drugi dio natjecanja.

Nakon izjednačenog prvog dijela u kojem nije bilo pogodaka, Kostarika je povela u 60. minuti, strijelac je bio Josue Martinez. Poslije gola su nogometaši Kostarike izvadili i podigli u zrak dres Dennisa Marshalla, bivšeg suigrača koji je u lipnju poginuo u prometnoj nesreći samo nekoliko sati nakon posljednje utakmice za Kostariku na Gold kupu.

Kostarika je završila utakmicu sa dva igrača više, promašila je i 11-erac, pogodila još i dva puta vratnicu, a drugi je pogodak za Kostariku u 83. minuti zabio Campbell.

U subotu na travnjak opet izlazi Brazil, sučelit će se u 21 sat s Paragvajem. Vidjet ćemo kako će Brazilci igrati u drugoj utakmici skupine B, nakon što su razočarali u dvoboju s Ekvadorom (0:0). Ni Paragvaj nije uspio zabiti gol u startnom okršaju s Venezuelom, valjda će se u subotu mreže tresti.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije