Velika potraga

Brutalno silovao djevojčicu pa ubrzo napao i djevojku

potraga
VL FOTO
26.03.2012.
u 09:21

Ukrao vozilo golf 2 bijele boje u Federaciji BiH pa krenuo u svoj silovateljski pohod u drugi entitet

Policija je pokrenula veliku potragu za nepoznatim muškarcem osumnjičenim da je silovao 15-godišnju djevojčicu iz Pribinića, a potom, samo pet sati kasnije, pokušao silovati i 23- godišnjakinju S. C. (23) iz Đulića kod Teslića, koja je, srećom, uspjela pobjeći. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o mlađem muškarcu, između 25 i 30 godina starosti, koji je poslije napada pobjegao u bijelom “golfu 2”. Kako navode u CJS Doboj, prvi napad dogodio se preksinoć, oko 22.45 sata, a žrtva je bila 15-godišnja djevojčica.

Uhvatio je za kosu

- Ona se s prijeteljicama igrala u dvorištu osnovne škole u Pribiniću kod Teslića. Nakon toga, pješice je krenula kući, a manijak ju je na cesti presreo i ugurao u automobil. Silovatelj se u bijelom “golfu 2”, za koji je već utvrđeno da je ukraden na području Federacije BiH, vozao po selu, očigledno, čekajući pogodan trenutak za napad. U blizini škole je ugledao djevojčicu na putu i vozilom joj prišao iza leđa, a potom je zgrabio za kosu i na silu uvukao u automobil. Djevojčicu je odvezao do crkve u Pribiniću, gdje ju je brutalno silovao, kažu inspektori.

Navodi se da su mještani, koji stanuju u blizini crkve, čuli vrisku i zapomaganje djevojčice pa su odmah pozvali policiju. Međutim, manijak je ubrzo pustio žrtvu i automobilom pobjegao prema Tesliću.

- Ophodnje su ubrzo krenule u potjeru za “golfom”, a kolegama su dojavili da mu postave zasjedu. Pokušavali su ga zaustaviti na lokalnom putu u Stanarima, ali im je manijak umakao. Ponovno su ga uspjeli locirati u blizini Doboja, ali je osumnjičeni ponovno izbjegao policijsku zamku. Dok je čitava potraga trajala, silovatelj se vratio prema Tesliću i u točno 4:35 sati ponovno napao drugu žrtvu- kažu iz CJS Doboj.

Presreo djevojku

Naime, na autobusnom stajalištu u Đulićima kod Teslića presreo je 23- godišnjakinju i napastvovao je.

- Ona je rano ujutro krenula na posao i na stajalištu čekala autobus, kada se kraj nje zaustavio famozni bijeli “golf 2”. Fantom je potom upitao gdje je put za Pribinić, a kada mu je pokušala objasniti, on je zgrabio i na silu pokušao uvući u automobil. Međutim, djevojka je pružila otpor i uspjela se obraniti i istrgnuti iz ruku manijaka. Počela je vrištati i bježati, zbog čega je ovaj odustao od daljeg napada. Sjeo je automobil i odvezao se prema Banjoj Luci, navode iz policije, koja je blokirala šire područje, dok stanovništvo živi u strahu od novog napada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije