čudo u aucklandu

Britanac (20) pao sa 15. kata i preživio!

Tom Stilwell (1)
Facebook
18.06.2013.
u 11:25

Tom Stilwell ima frakture na leđima i vratu, unutarnje ozljede, slomljen zglob i ogrebotine, ali je pri svijesti.

Britanac Tom Stilwell (20) pao je sa 15. kata nebodera u Aucklandu u Novom Zelandu i preživio. Ima frakture na leđima i vratu, unutarnje ozljede, slomljen zglob i ogrebotine, navodi njegova cimerica Beth Goodwin. Stilwell je izbjegao paralizu, pri svijesti je te se očekuje da će uskoro biti pušten iz bolnice na kućnu njegu.

– Izgleda dobro. Ima posjekotine, ali ne na licu, najgore su njegovi zglobovi – rekla je Goodwin i dodala da je slomio neke kosti rebara i vrata, ali da one nisu toliko bitne, donosi stuff.co.nz.

Operirali su mu leđa kako bi mu očistili ranu i možda će biti potrebna operacija zgloba, ali diše samostalno, također je ispričala Goodwin.

Goodwin i Stilwell su na povratku s izlaska s prijateljima shvatili da nemaju ključeve od stana. Ostatak društva za njima je trebao doći samo desetak minuta kasnije, ali kako je ispričala Goodwin, Stilwell nije htio čekati nego je otišao susjedi pokucao na njezina vrata i zamolio je da se kroz njezin balkon spusti do prozora svog stana.

Dvadesetosmogodišnja Geraldine Bautista pustila ga je u stan. – Na njegovu licu vidjela sam da je pripit, ali ne uistinu pijan, rekla je. – Rekao je: "Molim te, neću ti smetati". Mislila sam da se šali. Htjela sam mu pokazati da bih učinila uslugu za njega, pokazati mu balkon i dati mu do znanja da je to nemoguće – rekla je Bautista, ali prije nego što je mogla reagirati Stilwell je već prešao preko ruba. Uhvatila ga je za ruku, ali ga nije mogla zadržati te je Stilwell pao na krov na drugom katu.

– Nije čak ni vrištao. Samo je pao. Tada se čula buka – dodala je. Vatrogasci, hitna pomoć i policija došli su na mjesto nesreće dok se Bautista spustila dolje.

– Da je umro, ne bih si nikada oprostila – rekla je Bautista i dodala da mu je trebala ponuditi da prespava na kauču.

>> Čudo: Dječak pao sa sedmog kata i zadobio tek ogrebotine

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije