MLADEN BOSIĆ

Bosić: Oni koji odbijaju sastanak i dogovor snosit će i posljedice

politicari
Zoran Grizelj
28.12.2010.
u 09:27

Sastanak lidera političkih stranaka zakazan je za 29. prosinca u Sarajevu, koji su u Mostaru inicirali Čović, Ljubić, Dodik i Bosić

Svi politički lideri koji odbijaju razgovarati o načinu na koji se može prevladati trenutna situacija blokade formiranja vlasti u BiH bit će odgovorni za posljedice koje nastanu, izjavio je Srni predsjednik SDS-a Mladen Bosić. Glasnogovornik HDZ-a 1990 Veso Vegar izjavio je da se SDP izjasnio da ne želi nazočiti sastanku lidera političkih stranaka zakazanom za 29. prosinca u Sarajevu, koji su u Mostaru inicirali Dragan Čović, Božo Ljubić, Milorad Dodik i Mladen Bosić.

“Mi bismo željeli da SDP dođe na taj sastanak. Međutim, danas ćemo sigurno znati hoće li biti sastanka političkih lidera ili neće. Naravno da trebamo razgovarati i samo na takvim sastancima možemo doći do dogovora”, dodao je Vegar. Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će doći na sastanak. “Bit ću tamo onda kada je zakazan sastanak, iako je indikativno da sarajevske stranke ne žele doći”, rekao je Dodik.

Ključne riječi

Komentara 2

PA
park
12:53 28.12.2010.

Zašto prisustvovati nečemu što nema smisla...,neka se svako opredjeli u šta se upušta i skim će tikve da sadi ! Srbi su se davno opredjelili ,pa to je njihovo pravo , neka probaju. Brinem se za Hrvate ...,valjda će navrijeme shvatiti da su upali u četničko kolo iz kojeg mogu izaći samo spuštene glave...,još nije kasno za zaokret !

DU
Deleted user
14:14 28.12.2010.

park - pa sta bi Hrvati trebali upasti u muslimansko kolo? U tom muslimanskom kolu im se tikve vec odavno razbijaju o glavu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?