Suicid silovatelja

Bosanac guta sve što mu dođe pod ruku u splitskom zatvoru!

\'zatvor\'
Arhiva VL
04.02.2012.
u 11:10

Optužen je zajedno s Josipom Bodrožićem, nekadašnjim kick-boxing borcem iz Kaštel Gomilice, te još jednom ženom, ali se jučer nije pojavio pred sucem Damirom Romcem. Spominje se da je već treći put na isti način odgodio suđenje.

Dragan Stojić (38) iz Zvornika, koji je u BiH pravomoćno osuđen zbog silovanja na četiri godine zatvora, pokušao se ubiti u zatvoru na splitskim Bilicama, gdje se nalazi u pritvoru zbog krijumčarenja dva kilograma marihuane i nešto kokaina.

Naime, optužen je zajedno s Josipom Bodrožićem, nekadašnjim kick-boxing borcem iz Kaštel Gomilice, te još jednom ženom, ali se jučer nije pojavio pred sucem Damirom Romcem. Spominje se da je već treći put na isti način odgodio suđenje. Stojića su u njegovoj ćeliji pronašli zatvorski čuvari te je s teškim ozljedama želuca prebačen žurno u zatvorsku bolnicu u Zagreb.

Metalni dio jednog od progutanih upaljača zabio mu se u crijevo te se ta rana zagnojila, tako da će vjerojatno morati biti operiran. Otkad je početkom lipnja 2010. uhićen, Stojić se u zatvoru ponaša poprilično neuračunljivo. Tako u ćeliji ne spava na krevetu, nego na podu, sa sebe skida odjeću, a prije svake zakazane rasprave guta sve što mu je pri ruci, pa uvijek, umjesto na sudu, završi u bolnici, a rasprava se odgođa. Zanimljivo je da se i Stojićev “partner” Josip Bodrožić pokušao sebi oduzeti život. Tako je 20-ak dana nakon uhićenja u zatvoru nekako uspio nabaviti žicu koju je sproveo do vodova u utičnici u zidu te se doslovno spojio na struju.

Inače, Stojić se nalazi i na Interpolovoj tjeralici jer ga traži Okružni sud u Bijeljini zbog odlaska na odsluženje zatvorske kazne zbog silovanja.

U toj presudi se navodi da je Dragan Stojić 7. lipnja 2009. godine u jednom selu kod Zvornika brutalno pretukao djevojku, a potom je u dva navrata silovao. Vraćajući se oko pet sati ujutro s jednog slavlja u Srebrenici, povezao je dvije djevojke i nakon što je jednu od njih dovezao kući, krenuo je odvesti i drugu, ali je na putu prema njenoj kući skrenuo u šumu i zaustavio vozilo. Počeo je nasrtati na nju, a kako se ona branila, izvukao ju je iz vozila i nemilosrdno pretukao, pri čemu je nesretna djevojka počela izbacivati krv. Potom ju je, kako se navodi u presudi, uvukao na zadnje sjedište vozila i silovao. Nakon duljeg iživljavanja, natjerao ju je da sjedne na prednje sjedište vozila, kako bi je navodno odvezao kući. Međutim, kada je ona sjela naprijed, oborio je sjedišta i ponovno je brutalno silovao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije