Kvalifikacije za OI

Blake pobijedio Bolta i u utrci na 200 metara

\'Jamaica\'s Yohan Blake celebrates winning gold in the men\'s 100 metres final at the International Association of Athletics Federations (IAAF) World Championships in Daegu on August 28, 2011.     AF
AFP
02.07.2012.
u 10:36

– Velike čestitke Blakeu na onome što je napravio. Ja sam olimpijski pobjednik i svijetu sada moram dokazati da sam i dalje najbrži

Nakon što je pobijedio u utrci na 100 metara, Yohan Blake pobijedio je i u utrci na 200 metara koja se trčala u Kingstonu. Ponovo je bio bolji od svog sunarodnjaka Usaina Bolta, s najbržim vremenom sezone 19.80, Blake je bio brži od Bolta za tri stotinke.

– Naporno sam radio i sada mi se to vraća. Nisam iznenađen pobjedom. Znao sam da Bolt nije u savršenoj formi i to sam iskoristio – rekao je Blake.

Usain Bolt tvrdi da će biti spreman za Olimpijske igre i da će tada biti puno bolji.

– Velike čestitke Blakeu na onome što je napravio. Ja sam olimpijski pobjednik i svijetu sada moram dokazati da sam i dalje najbrži. Vratit ću se – zaključio je Bolt.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije