Engleska

Blackburn prodaje Nikolu Kalinića i kao zamjenu dovodi Raula

Nikola Kalinić (1)
PA/Pixsell
21.07.2011.
u 13:24

Blackburn je spreman prodati Nikolu Kalinića u ukrajinski Dnjipro za 5.1 milijuna eura i time namiriti novac za pojačanje. Britanski mediji prenose kako bi to mogao biti veliki Raul Gonzalez

Kalinić već neko vrijeme želi otići iz kluba, a Blackburnu je potreban novac za pojačanja. Prodajom Kalinića Roversi bi zaradili 5,1 milijun koje bi mogli potrošiti na legendarnog Raula. Klub već neko vrijeme razmišlja o kupnji poznatih igrača koji bi im osim golova doveli i pokojeg novog sponzora, a Raul (34) im može dati oboje.

Kako su Roversi u financijskim problemima, s transferom Kalinića pričekat će do sljedećeg tjedna kada mu istječe ugovorna klauzula o minimalnoj odšteti od 13,6 milijuna eura. Blackburn je Kalinića doveo 2009. iz Hajduka kojemu je platio previsokih 6,8 milijuna eura, a ugovor je potpisan do ljeta 2013. Ako žele kupiti Raula iz njemačkog prvoligaša Schalkea, odlazak Kalinića iz Roversa je siguran.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?