Opljačkao ljekarnu

Bjegunac iz zeničkog zatvora uhićen u Splitu

'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika'
Željko Hladika/Pixsell
06.12.2012.
u 11:24

Suvada Ćatića Federalna uprava policije BiH traži zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga

Bjegunac iz zeničkog zatvora za kojim je Bosna i Hercegovina raspisala međunarodnu tjeralicu, Suvad Ćatić (41) iz Bihaća, u utorak je uhićen u Splitu. Bio je u društvu s Ivanom K. (23) iz Kaštel Novoga kada su ih u Poljičkoj ulici policijski službenici legitimirali. 

Jedan od njih policiji je dao na uvid lažnu osobnu iskaznicu, a imali su uza sebe i dva noža. Nakon privođenja u policijsku postaju i kriminalističkog istraživanja osumnjičili su ih da su 8. studenog u 19.50 sati u ljekarni u Splitu počinili razbojništvo uz prijetnju pištoljem. Otuđili su novac, oko tisuću kuna. Dovedeni su pritvorskom nadzorniku, a Ćatiću slijedi izručenje u BiH. Bio je u zatvoru zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Federalna policija za njim je raspisala tjeralicu u listopadu ove godine.

>>Troje Hrvata u BiH uhićeno zbog krađe zlatnog nakita

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije