OBRAĆANJE BIH

Bilo bi me sram da me netko izvana tjera da radim posao

Pack
VL FOTO
05.02.2011.
u 13:41

Svaki bh. političar koji poštuje Dayton i odluke Suda za ljudska prava, treba uraditi svoj domaći zadatak što je prije moguće

Mene bi bilo sramota da me netko izvana tjera da radim posao za koji sam izabrana, kazala je u videoporuci građanima BiH Doris Pack, kritizirajući domaće političare. ”Svaki bh. političar koji poštuje Dayton i odluke Suda za ljudska prava, treba uraditi svoj domaći zadatak što je prije moguće, u interesu građana Bosne i Hercegovine”, istaknula je Pack.

Ona i članovi odbora Europskog parlamenta za kulturu i obrazovanje dolaze u BiH na otvaranje Sarajevske zime. Zastupnica u Europskom parlamentu, kako je priopćeno, donosi dobre vijesti za sve književne, filmske umjetničke i ostale kulturne stvaratelje. Naime, od ove godine pa nadalje, europski operateri u oblasti kulture moći će surađivati s bh. partnerima, jer je potpisan memorandum o razumijevanju kojim se utvrđuju uvjeti za puno učešće Bosne i Hercegovine u kulturnim programima EU-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?