Što Slavena čeka

Bilićev život u Moskvi: Najam stana stoji najmanje 10.000 dolara

\'The Red Square, Saint Basilius Cathedral (L) and the Kremlin (R), at dusk in Moscow, Russia, 11 October 2009. Photo: Achim Scheidemann/DPA/PIXSELL\'
Foto: Pixsell
1/3
16.05.2012.
u 08:02

– Četvorica ljepuškastih Hrvata smekšat će ludu predsjednicu Lokomotiva – kaže naš košarkaš u Moskvi Krešo Lončar

Što Slavena Bilića čeka u Moskvi kada nakon Eura preuzme momčad Lokomotiva i stavi se u službu opake i ambiciozne predsjednice Olge Smorodskaje? Na što izbornika treba upozoriti prije negoli se iz toploga Splita preseli u hladnu Moskvu?

Trening-kamp Lokomotiva Bakovka nalazi se izvan Moskve, otprilike osam kilometara od grada, a najbliži kvart pogodan za stanovanje je Odintsovo. To je gradić udaljen tri kilometra od Bakovke, u kojemu najam kuće stoji do 3000 eura na mjesec.

Bilić bi mogao izabrati stan u ulici Kutuzovski prospekt ili Minskayi, ulici u kojoj je, primjerice, u Moskvi živio košarkaški trener Dušan Ivković. To bi stajalo najmanje 10.000 dolara mjesečno, što bi, naravno, pokrivao klub.

Košarkaš Himkija Krešo Lončar šest godina živi u Rusiji. Nakon Rostova i Kazanja, posljednje dvije godine živi u moskovskom predgrađu Himki pa govori o tome što Slaven Bilić i njegova četiri pomoćnika mogu očekivati u jednom od najvećih gradova na svijetu.

– Budu li živjeli u gradu, trebat će im konjski živci. Zbog nevjerojatnih prometnih gužvi, u kojima možete zaglaviti cijelu vječnost, važno je imati što komforniji automobil i laptop sa što jačom baterijom da se možete zabavljati dok čekate u kolonama. Zapravo, bolje bi im bilo da ni nemaju svoj automobil nego vozača tako da se mogu i opustiti – kaže Lončar.

>> Što Biliću savjetuje bivša pjevačica Feminema Nika Antolos koja se preselila u Moskvu i na čije će koncerte moći otići kad preuzme Lokomotiv čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?