Novi posrtaj

Bilićev Lokomotiv izgubio kod kuće od kandidata za ispadanje

'14.06.2012., Poznanj, Poljska - Europsko nogometno prvenstvo Euro 2012. Skupina C, Hrvatska - Italija. Slaven Bilic Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
08.12.2012.
u 15:57

Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu u dresu Lokomotiva i zaradio žuti karton, dok je Dario Krešić susret odgledao s klupe

Baš kad se činilo da su uhvatili zalet, nogometaši moskovskoga Lokomotiva kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, doživjeli su na domaćem terenu 0:1 poraz od kandidata za ispadanje Volge. U 19. kolu ruskoga prvenstva jedini pogodak na utakmici postigao je Asildarov u 39. minuti i tako prekinuo niz od tri uzastopne pobjede i četiri utakmice bez poraza Bilićevih pulena.

Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu u dresu moskovske momčadi i zaradio pritom žuti karton, dok je vratar Dario Krešić susret odgledao s klupe.

Lokomotiv je nakon 19 odigranih utakmica na sedmom mjestu sa 31 bodom, sedam manje i s utakmicom više od vodećega CSKA-a iz Moskve, a pobijedi li moskovski Spartak u ponedjeljak u gostima Rubin iz Kazanja, Bilićeva momčad skliznut će na osmom mjesto u poretku.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije