TURCI I UKRAJINCI

Bilićev Bešiktaš slavio i preuzeo vrh! Pobijedio i Černomorec

Slaven Bilić
Pixsell
Autori: rj, av/VLM
01.09.2013.
u 20:59

Dinamov protivnik u skupini Europske lige slavio je kod kuće protiv Mariupolja 1:0

Bešiktaš Slavena Bilića pobijedio je kod kuće Gaziantepspor 2:0, a oba pogotka postigao je Hugo Almeida, u 28. i 35. minuti (jedanaesterac.)

Beškitaš je ovom pobjedom zasjeo na vrh ljestvice sa devet bodova, dva više od drugoplasiranog Karabukspora, 3. je Fenerbahče sa 7....

Ukrajinski Černomorec, Dinamov protivnik iz skupine Europske lige s kojim igra prvo kolo u Maksimiru, slavio je u prvenstvu protiv Mariupolja 1:0. Jedini pogodak postigao je Antonov u 72. minuti.

Černomorec je trenutačno četvrti u Ukrajini, a dinamo Kijev šesti sa tri boda manje. Černomorec pak ima samo dva boda manje od drugog Šahtara, a tri od vodećeg Metalist Harkiva.

Dinamo Kijev  i Dnipro remizirali su 1:1. Ognjen Vukojević odigrao je 90 minuta za Dinamo, a Domagoj Vida bio je na klupi. Niko Kranjčar nije bio ni u konkurenciji. Za Dnipro je Ivan Strinić igrao cijeli susreta, a Nikola Kalinić ušao je u 57. minuti.

>> Milić zabio prvijenac za Rostov, Pletikosa u sjajnoj formi uoči Srbije

>> Protivnici Dinama i Rijeke posrću, porazi Ludogoreca i Lyona

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije