Naslovnica Sport

BH Telecom postaje sponzor Premijer lige

Na posljednjoj sjednici razmatrana je ponudu BH Telecoma za generalno pokroviteljstvo Premijer lige BiH
23. lipnja 2012. u 14:14 0 komentara 3 prikaza
Željo

Odbor za normalizaciju NS BiH, predvođen predsjednikom Ivicom Osimom, na svojoj je posljednjoj sjednici usvojio nekoliko hvale vrijednih odluka, ali i kumovao dogovoru jednog vrijednog ugovora koji bi, ako ga i klubovi prihvate, u velikoj mjeri mogao pomoći svim klubovima Premijer lige BiH. - Na posljednjoj sjednici razmatrali smo ponudu BH Telecoma za generalno pokroviteljstvo Premijer lige BiH.

Taj telekom operater osigurao bi oko milijun maraka pomoći klubovima Premijer lige. Na račun tog pokroviteljstva klubovi bi bili oslobođeni plaćanja troškova kotizacije za natjecanja, kao i troškova za suce. Smatramo kako je ovo velika pomoć za sve klubove koji u ovom vremenu besparice teško pronalaze sredstva za financiranje, kazao nam je Ivan Beus, član odbora za normalizaciju NS BiH. Na sjednici je usvojen i Pravilnik o statusu igrača. Od iduće sezone za jedan klub će moći nastupiti maksimalno šest stranaca, u početnih 11. Svaki klub moći će imati najviše 11 amaterskih ugovora, ostali će igrači morati imati profi ugovore.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.