oporavak

Bebić pušten iz bolnice, ide na obljetnicu Oluje i na Alku

bebic (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
29.07.2011.
u 11:50

Odlično se osjećam, a medicinari će objasniti što je bilo, rekao je predsjednik Sabora.

– Odlično se osjećam, a medicinari će objasniti što je bilo. Ovdje u bolnici bilo mi je vrlo ugodno, sve je na visokoj razini, vladaju izvanredna harmonija, ljubaznost i uslužnost – izjavio je Luka Bebić, predsjednik Sabora, po izlasku iz splitske bolnice.

Odlazi u svoje Komarno gdje će, napomenuo je, nastojati obnoviti snagu. Aparatić koji mu je ugrađen pratit će njegovo daljnje stanje. Predsjednik Sabora napomenuo je da se očito događaju neki signali, kako prolaze godine i da treba paziti na zdravlje.

Zahvalan je splitskim liječnicima što su tako ozbiljno sve ispitali, ne vjeruje da bi mu negdje drugdje bilo bolje. Poručio je da će nastaviti raditi u skladu sa svojim mogućnostima, a što se tiče njegovih poznatih mandarina, nadzirat će njihov rast.

U bolnicu je po oca stigla njegova kći Asja, a kako doznajemo od glasnogovornice Marine Buntić Juričić, sinoć su predsjednika Sabora osobno zvali predsjednik izraelskog parlamenta Rauven Rivlin i njegova supruga. Zvao ga je i Ranko Krivokapić, predsjednik skupštine Crne Gore, a sinoć su ga posjetili Petar Selem i Goran Marić, koji je gotovo ravno s operacije kralježnice došao vidjeti barba Luku.

Prema riječima glasnogovornice Buntić Juričić, predsjednik Sabora odradit će sve što mu je u programu idućih dana, ponajprije Knin i Sinjsku alku.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?