RAZUMNI TRENER

Bayern danas uzima naslov: Mandži i društvu dopušteno pivo

'Bayern Munich's Mario Mandzukic celebrates a goal against Greuther Fuerth during their German Bundesliga first division soccer match in Munich January 19, 2013.     REUTERS/Michael Dalder(GERMANY -
Reuters/Pixsell
06.04.2013.
u 09:29

- Bili bismo presretni da danas potvrdimo naslov, a ako netko požli popiti pivo tijekom proslave, neka to i napravi - istaknuo je trener Bavaraca

Još samo pobjeda kod Eintrachta u 28. kolu njemačkog prvenstva dijeli nogometaše Bayerna od domaćeg naslova, s obzurom da imaju 20 bodova prednosti nad Borussijom Dortmund. Ukoliko Mandžukić i ekipa uzmu tri boda u subotu popodne, trener Jupp Heycknes dozvolit će im čašicu alkohola iako sezona još nije gotova.

- Osvojiti naslov bila bi ogromna stvar za sve nas. Bili bismo oduševljeni ukoliko se to dogodi pa ako netko požli popiti pivo tijekom proslave, neka to i napravi. Neću to igračima zabranjivati jer znam da su jako disciplinirani - rekao je Heycknes.

No, ne da se navući na euforiju.

- Nije vrijeme za snove, naslovi se ne osvajaju sanjanjem. Ja sam realist, a još uvijek nismo postigli ništa. Baš ništa - dodao je trener Bayerna.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?