PODRŠKA

Bandić: Zbijte redove i dajte svoj glas za Borjanu Krišto

bandic
VL FOTO
27.09.2010.
u 07:56

Ne smije se rasipati ni jedan glas. Mislim da je Borjana Krišto pravi izbor. Dokazala se i neće razočarati

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić toliko je često u Hercegovini da ga se smatra domaćinom, nipošto gostom. Međutim, u jeku predizborne kampanje njegov dolazak ipak je zaintrigirao javnost.

I život je kampanja

- Nema kampanje, kampanja je stalno. Život je kampanja. Kad god dođem kod majke, dođem i u Mostar kod Ljube Bešlića. Nas veže dugogodišnje prijateljstvo. Mostar je i moj grad u koji volim doći. Kad god dođem kod majke, obvezno dođem i ovdje, ako ništa - na Stari most popiti kavu, govori nam Milan Bandić dok s mostarskim gradonačelnikom Ljubom Bešlićem te svojim prijateljem Enverom Moralićem, vlasnikom Vinarije Kutjevo, pije kavu pored Starog mosta. Dok su padale mostarske kiše, svojim prijateljima iz Zagreba naručio je domaću kavu, i kolače. Naravno, nakon priče o vremenu i kiši, na red je došla i politika. Otvorenim pismom Milan Bandić je za Predsjedništvo BiH podržao kandidatkinju HDZ-a BiH Borjanu Krišto. On smatra kako je vrijeme da žena počne ‘‘drmati državom’’.

BiH je i hrvatska zemlja

- Žene su više od pedeset posto zastupljene i vrijeme je da žena bude u Predsjedništvu BiH. Najbitnije na ovim izborima jest da hrvatski čovjek u Hercegovini vidi BiH kao svoju zemlju, i treba znati da je to i hrvatska zemlja.

Ne smije se rasipati ni jedan glas. Mislim da je Borjana Krišto pravi izborte pozivam i one koji su u BiH na prošlim predsjedničkim izborima glasovali za mene, da sada svoj glas daju Borjani Krišto, ženi koja se dokazala i koja neće razočarati naše ljude. Vrijeme je da i u BiH žena malo drma situacijom, govori Bandić, posebice naglašavajući važnost izbora u nedjelju.

- Ljudi trebaju izići na izbore da drugi ne odlučuju o sudbini hrvatskog čovjeka u BiH. Prema tome, svi na izbore i dati glas Borjani Krišto. Bitno je zbiti redove i ne rasipati glasove, a glas za Borjanu Krišto nije bačen, zaključio je Milan Bandić najavivši i da će u četvrtak biti u Livnu na velikom predizbornom skupu HDZ-a BiH.

Ključne riječi

Komentara 1

VK
Vukčić Kosača
12:32 27.09.2010.

Nitko neće biti odgovoran, ako ponovo sejdo komšić sjedne na hrvatsku fotelju, sem hrvatskih vodećih političara u Hercegovini / Bosni. Školovani i stručni su dovoljno da znaju šta točno rade. Znači kad se sve to skonta onda je jasno kao dan, da su im osobni ciljevi važniji od sveukupnog položaja našeg naroda. Trebao se dogovoriti kako tako jedan hrvatski kandidat onda ne bi \"drugi\" odlučivali o našem članu za stolom !!! Sve je ovo jad i tuga! Ima dosta nestranačkih osoba iz hrvatske javnosti koji bi imali mudrost zastupati Hrvate. Za takvu osobu su se mogle dogovoriti hrvatske stranke, da ne pripada niti jednoj od tih stranaka alias partija. Nisu \"oni\" nami krivi, već naše glavonje, kao Čović, Ljubić, Jurišić itd............

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?