Razočarani genij

Balić poludio na Golužu: "I ti mene vadiš van!?"

Jasmin Hukić
Siniša Hančić
11.08.2012.
u 09:56

- Dva jeb... miseca smo se pripremali. I sad igramo ovako ko pi.... Ovo je sramota, mene je sram. Majke mi mile

Ivano Balić, rukometni Mozart ili rukometni Jordan kako ga nazivaju, jučer je protiv Francuza odigrao svega dvadesetak minuta. Iako je Duvnjak imao šut 0-7, a Balić svaki put kad je ušao u igru koliko-toliko razbudio Hrvatsku, Goluža mu nije davao previše prilika. Balić je zbog toga u jednom trenutku poludio i izbornika s čuđenjem upitao: " I ti mene vadiš van!?".

- Ne možemo mi mijenjati tri - četiri igrača, Duvnjak je promašio tri, četiri napada, a Balića sam čuvao za zadnjih 15 minuta - objasnio je Goluža.

A koliko je Balić silno želio pobjedu dovoljno govori i da je prilikom jedne minute odmora potpuno izgubio živce i rekao:

- Dva jeb... miseca smo se pripremali. I sad igramo ovako ko pi.... Ovo je sramota, mene je sram. Majke mi mile.

Na kraju utakmice rukometni genije dugo je ostao sam sjediti u dvorani. S ručnikom preko glave i pokojom suzom razmišljao je o propuštenoj prilici. Ovo su mu bile posljednje Olimpijske igre, a možda i posljednje veliko natjecanje s Hrvatskom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sadmeimasadmenema
13:40 11.08.2012.

Mone

VE
velikazmija
20:16 11.08.2012.

a da se goluža nije zaljubio u angelinu --

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?