Rukometni spektakl

Balić: Pa stalno govorim da bolje igram bez treninga

'Michael MA\\u0303\\u009CLLER (15, Rhein Neckar Loewen) gegen Nikola KARABATIC (22, Team Weltauswahl)  Mannheim, 26.07.2010, Handball Benifizspiel Oleg Velyky, Rhein-Neckar Loewen - Weltauswahl, Foto:
'APF/Pixsell'
28.07.2010.
u 12:00

- Bielecki je volja i svaka mu čast! Bilo ga je lijepo opet vidjeti na parketu, rekao je naš as o poljskom igraču koji je izgubio oko.

Ivano Balić, rukometaš CO Zagreba, bio je dio priče u Mannheimu gdje se igrala humanitarna utakmica između Svijeta i Löwena (34:31). Sav prihod išao je obitelji tragično preminulog rukometaša Löwena Olega Velikog.

– Bilo je sve sjajno organizirano, samo mi je žao što nije bilo više gledatelja. Ne samo zbog rukometnog spektakla već i zbog humanitarnog značaja. Tako je ogromna SAP arena bila tek napola puna (8451 gledatelj). Valjda su godišnji odmori pa je i to jedan od razloga – istaknuo je Balić.

Dan prije utakmice svi igrači Svijeta dijelili su autograme u robnoj kući.

– Svaki igrač, pa tako i ja, donijeli smo po jedan vlastiti dres koji će kasnije biti prodan na aukciji – istaknuo je Balić.

U momčadi Löwena igrao je i Karol Bielecki koji je prije nekoliko mjeseci na prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske izgubio oko nakon jednog nespretnog starta Josipa Valčića.

Naš reprezentativac postigao je četiri pogotka.

– Došao sam na utakmicu bez ijednog treninga i nije bilo uopće loše. Ma stalno govorim svojim trenerima da bolje igram kad ne treniram, ha-a!

Kako vam je bilo prvi put igrati s Karabatićem, a ne protiv njega?

– Odlično! Čovjek zna igrati. No, dobro sam se slagao i s ostalim igračima – rekao je Balić.

Jeste li s njime razgovarali nakon utakmice?

– Bili smo na zajedničkoj večeri i svi smo se družili. Bitno je da se nitko nije ozlijedio.

Je li Karabatić rekao kako mu je bilo u Hrvatskoj?

- To morate njega pitati – zaključio je Ivano, koji se jučer priključio zagrebašima na pripremama za još jednu uzbudljivu sezonu. (dm)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?