Prestigao Ronalda

Bale postaje najskuplji igrač u povijesti nogometa!

'Tottenham Hotspur v Sunderland, Barclays Premier League. Tottenham's Gareth Bale is denied a penalty and booked for diving. Credit: The Times. Online rights must be cleared by NI Syndication.Photo:
Graham Hughes/NI Syndication/PIXSELL
23.08.2013.
u 10:25

Bale bi trebao potpisati šestogodišnji ugovor, a godišnja plaća iznosit će mu 12 milijuna eura

Gareth Bale postaje najskuplji nogometaš u povijesti nogometa. Španjolska Marca tvrdi da je pitanje sata kad će se Velšanin pojaviti u Madridu, a odšteta za njega iznosit će nevjerojatnih 99 milijuna eura! Time će Bale nadmašiti i Ronaldov transfer iz Manchester Uniteda koji je bio vrijedan 94 milijuna eura.

Nakon dvomjesečnih pregovora, predsjednik Tottenhama napokon je popustio, ali zato će Spursi dobiti golemu odštetu. Real će, s druge strane, postati vlasnikom četvrtog od pet najvećih transfera u povijesti. Između Balea, Ronalda, Zidanea i Kake uspio se ugurati samo Zlatan Ibrahimović, čiji je transfer, prema Transfermarktu, iz Intera u Barcelonu iznosio 69,5 milijuna eura.

Bale bi trebao potpisati šestogodišnji ugovor, a godišnja plaća iznosit će mu 12 milijuna eura.

>>Gotovo je! Real u ponudu uvrstio Baleov dres s brojem 11

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije