Fight Site

Badr Hari: Dolazim uzeti naslov, u Zagrebu je moj novi početak

Badr Hari (1)
03.03.2013.
u 13:30

"Glupo i neozbiljno je podcijenjivati bilo kojeg protivnika. No, jednako tako nije dobro niti precijeniti onoga s kim se boriš"

Badr Hari najveća je strana zvijezda zagrebačkog K-1 turnira koji će se održati u ožujku. "Prljavi Hari" uoči tog turnira dao je intervju za Fight Site.

Senzacionalna vijest je gotovo šokirala svijet kada smo saznali da ćete se boriti na K-1 WGP Finalu u Zagrebu. Kako je zapravo došlo do ovakvog obrata?

"Da, iznenada se otvorila mogućnost da nastupim na K-1 WGP-u i organizatori su me molili da uskočim. Iako je ostalo vrlo malo vremena za pripremu, odlučio sam sudjelovati u ovom trenutku i uskočiti u turnir. To je otprilike to..."

Već ste bili u samomu finalu Finala. Ovaj put je situacija malo drugačija s obzirom na okolnosti. Kako vidite svoje šanse za osvajanjem ovog prestižnog turnira?

"Vrlo je jednostavno - da ne vjerujem u sebe i da mogu pobijediti, ostao bih doma i ne bih niti nastupio u Zagrebu. Dolazim uzeti naslov K-1 WGP prvaka što niti jednom borcu iz Maroka nije pošlo za rukom. Bit ću prvi".

Tko je po vama favorit turnira?

"Glupo i neozbiljno je podcijenjivati bilo kojeg protivnika. No, jednako tako nije dobro niti precijeniti onoga s kim se boriš. To je moj odgovor..."

Već ste jednom nastupili u Hrvatskoj, sada se mnogo godina kasnije vraćate...

"Prvi put kada sam bio u Hrvatskoj bilo je to također u ožujku. Nastupio sam u Karlovcu. Sjećam se da se radilo o prvoj borbi nakon što sam otišao iz Chakkuriki dvorane. Može se reći da se radilo o prvom meču mog novog poglavlja u karijeri. Sada, nakon što je prošlo toliko godina i nakon što se toliko toga izdogađalo, ponovno se vraćam u Hrvatsku i ponovno počinjem svoju karijeru. Nekako se krug zatvorio i to mi je posebno drago."

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE!

>>>Tko je Badr Hari? Gullitu oteo ženu, Cruijffovu nećakinju

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije