Peh našeg veznjaka

Badelj ozlijedio mišić u samom finišu dvoboja s Hoffenheimom

milan badelj
NPH/Pixsell
08.12.2012.
u 11:18

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu nastradao je mišić, obavještava službena stranica HSV-a, u predzadnjoj minuti utakmice.

Iz Njemačke stižu ugodni izvještaji o dobroj igri Milana Badelja u pobjedi njegova HSV-a nad Hoffenheimom, ali je stigla i ne baš ugodna vijest o ozljedi hrvatskoga veznjaka. Službena stranica njemačkog prvoligaša obavijestila je kako se Badelj ozlijedio u predzadnjoj minuti dvoboja i kako je riječ o mišiću noge. Težina ozljede zasad nije poznata, ali se navodi kako postoji mogućnost da hrvatski nogometaš ne zaigra u idućem kolu kod Bayera iz Leverkusena.

Ono što je sigurno, neće igrati na prijateljskoj utakmici HSV-a u Brazilu, gdje njemački klub igra utakmicu u povodu svečanog otvorenja novog stadiona Porto Alegrea. Dva se kluba tako susreću 29 godina nakon što su igrali u finalu klupskog svjetskog prvenstva u Tokiju. Tada je pobijedio Porto Alegre 2:1 pogotkom u produžetku.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije