spašena nakon 40 h

Bacila tek rođeno dijete u šaht! 'Nisam imala za pobačaj'

beba u šahtu
Foto: Screen shot El Mundo
1/3
24.06.2013.
u 08:10

Majka je tek rođeno dijete zamotala u plastičnu vrećicu i bacila u šaht. Svoje djelo opravdala je nedostatkom novca za pobačaj

Policija je uhitila 26-godišnju Španjolku koja je svoje tek rođeno dijete zamotala u plastičnu vrećicu i bacila u šaht ispred zgrade u kojoj živi, piše El Mundo.

Novorođenče su spasili vatrogasci koji su došli na dojavu susjede. Pozvala je pomoć jer je mislila da je mačka zapela negdje.

- Mislila sam da se mačka dere. Da je negdje zaglavila. Buka je trajala i trajala. Zato sam pozvala vatrogasce. Jedan vatrogasac šokirao se vidjevši malu nogu, a ne mačku - rekla je susjeda.

Beba stara dva dana još je imala pupčanu vrpcu, a u šahtu je preživjela 40 sati.

Teška samo 2,1 kilogram bila je zamotana u plastičnu vrećicu. Žena je ostavila otvor na vrećici kako bi mogao disati. Dječaka su odvezli u bolnicu s teškim ozljedama, među kojima je i slomljena ruka. Na sreću, život mu nije ugrožen.

Majka je u petak otišla u bolnicu i rekla kako je imala pobačaj. Nakon što su je policajci uhitili priznala je kako nije imala novca za pobačaj. Socijalne službe rekle su kako će dobro istražiti obitelj prije nego donesu odluku o sudbinu bebe.

 >>Čovjekov najbolji prijatelj. Pas Pui spasio novorođenče iz smeća

>>Spasili bebu iz kanalizacijske cijevi u Kini

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije