Mostar

Anica Kovač bira svoju nasljednicu!

Anica Kovač
26.07.2012.
u 10:25

Finalni izbor za Lice naslovnice i Miss Mepas Malla by Anica Kovač održati će se 13. rujna 2012

Nakon  što  je  prvi  broj  časopisa  invjenčanja  krasila  nekadašnja Miss Hrvatske i prava pratilja Miss svijeta, Anica Kovač, ovaj put pojavljuje se u  drugačijoj  ulozi.  Lice  s  naslovnice  i  miss  Mepas  Mall-a by Anica Kovač je novo modno događanje u Bosni i Hercegovini. Pod budnim okom Anice Kovač, djevojke će u nekoliko etapa prolaziti sve razine do finalnog izbora uz Aničine modne savjete iz bogate manekenske karijere. Sve  zainteresirane  djevojke starije od 16 godine mogu se prijavljivati od 20.07.  do  16.08. putem Facebook stranice Mapas Malla ili putem prijavnica koje mogu preuzeti na Info pultu Mepas Malla.

100 odabranih djevojaka biti će pozvane na javni casting koji će se održati 23.  kolovoza  2012. u Mepas Mallu gdje će izaći pred stručni žiri, koji će odabrati 20 finalistica.

Finalni  izbor za Lice naslovnice i Miss Mepas Malla by Anica Kovač održati će  se  13.  rujna  2012. u Mepasu Mallu. Djevojke će u nekoliko atraktivih izlaza,  prošetati  modnom  pistom  i  pokazati  čemu ih je Anica poučila u dvodnevnim pripremama za finale. Djevojke  će  pistom  prošetati  u tri odjevne kombinacije, među kojima i u vjenčanici u kojoj će krasiti naslovnicu 2. broja magazina invjenčanja.

Žiri će sačinjavati osobe iz javnog života između ostalih Davor Šuker, Maja Šuput, Robert Kovač, Enes Bešlagić , Ornela Vištica i naravno Anica Kovač.

Bogat  glazbeni  i  scenski  program uz nastup Maje Šuput i klape Intarade, zasigurno će dodatno zagrijati užarenu atmosferu. Svi  posjetitelji  finalnog  natjecanja  moći  će se zasladiti humanitarnom tortom  Pepi  slastičarne  koju će prodavati javne osobe, a sav prikupljeni iznos biti će doniran u Humanitarne svrhe. Pozivaju se sve mlade djevojke koje žele okusiti čari modnog svijeta, da  požure  u Mepas Mall po svoju prijavnicu za ovaj izbor, ili  se prijave putem  Facebook stranice Mepas Mall-a. Pobjednica  će  osvojiti  vrijedne  nagrade brandova zastupljenih u shoping centru i zamjeniti Anicu Kovač na naslovnici 2.broja invjenčanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?