Nogomet

Zrinjski uskoro kreće u projekt sezonskih ulaznica

Zrinjski uskoro kreće u projekt sezonskih ulaznica
26.07.2012.
u 10:12
Sezonske karte prodavale bi se za 60 KM za zapadnu tribinu i 25 KM za istočnu tribinu, više o samoj akciji znat će se u ponedjeljak
Pogledaj originalni članak

U Zrinjskom pušu neki novi vjetrovi. S dolaskom nove Uprave, odnosno novih ljudi u klubu, nekim se organizacijskim stvarima pristupa iz drugog kuta. Prije nekoliko dana predsjednik Marin Raspudić i član uprave Davor Martinović sastali su se s članovima Udruge prijatelja športske obitelji Zrinjski, te s članovima komisija za marketing, medije i navijače.

Sezonske ulaznice

- Ne želimo i nećemo ulaziti u rasprave o stanju kluba koje je nova uprava zatekla. Posao nas iz uprave je da se stanje, kao i cjelokupno poslovanje normalizira i vrati u profesionalne okvire kakve Zrinjski zaslužuje. Međutim, nova uprava znači i novi početak, a tu, kako smo to i obećali na skupštini, moramo naći komplementaran partnerski odnos sa svima onima koji vole Zrinjski, žive za Zrinjski, te umiju svojim angažmanom i sugestijama pomoći da Zrinjskom vratimo stari sjaj. Kratkoročno to znači da vratimo ljude na stadion, a dugoročno to znači jedan strateški projekt dodatnog profiliranja Zrinjskog kao brenda Hrvata u BiH, rekao je u svom izlaganju predsjednik Raspudić. Zrinjski bi za početak trebao ući u projekt promocije i prodaje sezonskih ulaznica. Takva ulaznica stajala bi 60 maraka za zapadnu tribinu i 25 maraka za tribinu stajanje (istok). I zbog same cijene mogla biti zanimljiva svakom simpatizeru Zrinjskog, koji takvu ulaznicu želi imati u novčaniku. Inače, na jučerašnjoj sjednici predsjedništva, pored odobrenja za ulazak u projekt sezonskih karata, redovita cijena karata za prvenstvo vraćena je na 5 maraka, odnosno na dvije na tribini stajanje.

Markić se vraća, ali...

Što se tiče prve momčadi, ona se uobičajeno priprema za sezonu. Toni Markić trebao se pojaviti na sinoćnjem treningu Zrinjskog. On je s Wolfsburgom ostao “otvorena knjiga”. Taj klub otputovao je u Kinu na pripreme, a Markić će se vratiti u Zrinjski. Ako netko od stopera tog bundesligaša u Kini bude pronašao angažman, njega bi Wolfsburg ponovno povukao i potpisao.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.