u šibeniku

Zadnji svjedoci na suđenju Paravinji bit će ispitani u petak

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
dragan paravinja (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
obitelj bilić,suđenje,dragan paravinja (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
obitelj bilić,suđenje,dragan paravinja (1)
10.05.2012.
u 14:35
Tijekom gotovo cijelog suđenja obitelj Bilić odbija komentirati proces a, kako smo neslužbeno doznali, Dragan Paravinja na šibenskom suđenju nije dao niti jednu informaciju koja bi pomogla u otkrivanju sudbine maloljetne Antonije Bilić
Pogledaj originalni članak

Na Županijskom sudu u Šibeniku ispitano je u četvrtak pet svjedoka na suđenju Draganu Paravinji (43) optuženom za pokušaj silovanja i ubojstvo 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić.

Dvoje svjedoka, i to iz Paravinjine obitelji, opravdali su bolešću svoj nedolazak. Unatoč tome, u petak će biti ispitani posljednji svjedoci po sudskom procesu. Suđenje je zatvoreno za javnost odlukom sutkinje Nives Miholac, a još je neizvjesno hoće li nakon iskaza svjedoka sutkinja inzistirati na odsustvu javnosi i tijekom iskaza vještaka. Naime, za 17. svibnja zakazano je ročište na kojem će iskaz dati i vještaci za promet, telekomunikacije i za biološke tragove.

Tijekom gotovo cijelog suđenja obitelj Bilić odbija komentirati proces a, kako smo neslužbeno doznali, Dragan Paravinja, silovatelj već ranije osuđen u Srbiji i BiH, na šibenskom suđenju nije dao niti jednu informaciju koja bi pomogla u otkrivanju sudbine maloljetne Antonije Bilić kojoj se svaki trag gubi prije gotovo godinu dana, odnosno 7. lipnja na Čikolskom mostu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.