ŠIROKI BRIJEG

Wagner i Diogo kasne dan, novi Marciano, Chevrot, Matas...

Foto: Tomislav Milicevic/Vecernji list
Wagner i Diogo kasne dan, novi Marciano, Chevrot, Matas...
11.01.2011.
u 09:04
Uz Ćutuka, Weitzera i Perajicu, koji su ranije napustili Pecaru, jučer je ispisnicu uzeo i mladi branič Toni Markić
Pogledaj originalni članak

Treneri Ivo Ištuk i pomoćnici Nenad Džidić i Mario Bazina koji su se prije nekoliko dana stekli Uefinu trenersku A diplomu, te kondicijski trener Franjo Hrkać, izvršili su prozivku nogometaša Širokoga Brijega i odmah odveli momčad na prvo “mučenje”.

Uglanom se trčalo


U ponedjeljak se uglavnom trčalo na Brijegu, danas je na programu jutarnji rad u teretani i poslijepodnevni na SC Musa Karačić na Blatu.

Na prozivci su od “starosjedioca” bili Bandović, Marić, Ćorić, Topić, Brekalo, Džidić, Barišić, V. Hrkać, Mišić, Ljubić, Kožul, Ivanković, Renato, Šilić, Glavina, Zakarić, Varea, Roskam i A. Pinjuh, povratnik iz Norveške Marciano, novi Argentinac Maximilian Chevrot, trojica omladinaca Ante Hrkać, Ivan i Mario Kvesić, te dosadašnji član sinjskog Junaka Nikola Matas, koji je na probi.

Brazilci Wagner i Diogo trebali bi stići danas, jer su nam u klubu rekli da su iz Brazila poletjeli u ponedjeljak. Uz Ćutuka, Weitzera i Perajicu, koji su u još ranije napustili Pecaru, u ponedjeljak je ispisnicu uzeo i mladi branič Toni Markić, koji je nezadovoljan minutažom odlučio promijeniti klub.

On će po svemu sudeći nastaviti karijeru u Zrinjskom.

Izostao je mladi vratar Robert Mikulić, koji je ozlijeđen (lom ruke). Igrači posuđeni u GOŠK (vratar Antonio Soldo, te Tomislav Tomić, Damir Zlomislić i Mario Pinjuh) također će i na proljeće igrati u Gabeli, pa nisu na pripremama.

Zdravstveni problemi


Renato Gomidez ima zdravstvenih problema (ozljeda mišića) pa ne može normalno trenirati.

Jesen su ozlijeđeni ili nedovoljno oporavljeni završili Josip Topić, Ivica Džidić, Mario Ljubić i Ante Pinjuh, ali svi su oni sada zdravi i spremni na najteže napore. Dio igrača – mlađi, oporavljenici, te oni koji su jesenas manje igrali pripreme je počeo ranije, radeći samostalno po programu koji im je dao trener Ištuk, te od prije desetak dana s kondicijskim trenerom Franjom Hrkaćem na travnjacima na Blatu i u dvorani.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.