'TKO TU PIJE...?'

Villas-Boas: Bale nije na prodaju, Ancelotti je sve krivo shvatio

Foto: PA Wire/Press Association/PIXSELL
Villas-Boas: Bale nije na prodaju, Ancelotti je sve krivo shvatio
04.08.2013.
u 16:08
- Carla jako cijenim i međusobno se poštujemo, no Real je prebrzo izašli u javnost s pričom o kupovini Balea - kazao je trener Spursa
Pogledaj originalni članak

Po pitanju transfera Garetha Balea, glavne ljetne trakavice, više se ne zna 'tko pije, a tko plaća'. Nakon što svi izvještaji uporno sugeriraju kako su Tottenham i Real blizu dogovora te kako bi iznos transfera trebao iznositi od 100 do 120 milijuna eura, trener Spursa Andre Villas-Boas odjednom se pravi 'mutav'.

Po njegovom tumačenju, Real je sve krivo shvatio.

- Dopustili smo si razgovore s Realom, no mislim da je to pogrešno protumačeno od strane njihovog trenera. Jedino što smo im poručili je da je Bale naš igrač i da nije na prodaju - rekao je Villas-Boas.

Tvrdi kako su u Madridu prenaglili s izlaženjem u javnost jer prelazak nije ni blizu realizacije.

- Po mom mišljenju Ancelotti je pogriješio s javnim priznanjem pregovora. Carla jako cijenim i međusobno se poštujemo, no oni su prebrzo izašli u javnost. Među klubovima postoji također veliko poštovanje još od lanjskog transfera Luke Modrića i potpisivanja sporazuma dobre volje (dogovorena daljnja suradnja Tottenhama i Reala, nap. a.), no što se tiče Balea, on je naš ključni igrač. Gradimo snažnu momčad za budućnost s njim. U nogometu je sve moguće, no mi smo im zasad samo poručili kako ne pristajemo na njihovu ponudu.

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.