PRETJERANA REAKCIJA ILI?

Zlatar joj otkrio istinu o zaručničkom prstenu: Razmišljam da sve otkažem...

Foto: Getty Images
Zlatar joj otkrio istinu o zaručničkom prstenu: Razmišljam da sve otkažem...
15.04.2019.
u 16:15
Kolumnistica Natalie Bencivenga šokirala se kada joj je zlatar otkrio kako kamen na njezinom prstenu nije dijamant nego puno jeftinija verzija, kubični cirkon
Pogledaj originalni članak

Kada je u pitanju zaručničko prstenje, žene su dosta osjetljive. Neke vjeruju kako se na zaručnički prsten treba potrošiti najmanje jedna mjesečna plaća, a mnogima je bitna i veličina kamena koji će dobiti. 

No, ako si to ne mogu priuštiti, muškarci prije svega trebaju biti iskreni prema djevojci koju prose

. Kolumnistica Natalie Bencivenga šokirala se kada joj je zlatar otkrio kako kamen na njezinom prstenu nije dijamant nego puno jeftinija verzija, kubični cirkon, piše Mirror.

– Bila sam posramljena. Zaručnik me iznenadio s prstenom i ne mogu vjerovati da je to učinio. Kada sam ga suočila s istinom, samo je slegnuo s ramenima i rekao da bi ga pravi dijamant koštao malo bogatstvo te koja je uopće razlika – napisala je Bencivenga i dodala kako joj je rekao 'tko će uopće znati razliku?'.

– On ne shvaća zašto sam uzrujana. Uzrujalo me to što mi je lagao. Spremna sam sve otkazati. Što bih trebala učiniti? – upitala je ona svoje čitatelje.

– To je znak ljubavi i odanosti jedno prema drugome. Ako je lažan može značiti da je i vaša veza prevara isto. Ne bih htjela započeti život s nekim tko će mi lagati samo kako bi sebi olakšao stvari. O čemu će mi još onda lagati? – nastavila je ona.

Dok brojne njezine čitateljice smatraju kako pretjeruje, bilo je onih koje su je podržale.

– Namjerno te prevario. Izostavljanje istine je isto laganje i stvarno mislim da bi trebala razmisliti je li to osoba s kojom želiš provesti ostatak života – jedan je od komentara.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.