Zanimljiv oglas

Žele zaraditi za one koji ne mogu platiti ekskurziju

Žele zaraditi za one koji ne mogu platiti ekskurziju
11.02.2017.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Učenici Srednje medicinske škole “Bjelave” u Sarajevu odlučili su pomoći svojim školskim kolegama tako što su na jednoj Facebook stranici objavili uistinu zanimljiv oglas. Traže bilo kakav posao kako bi prikupili novac za sve učenike koji ne mogu sebi priuštiti ekskurziju.

- Javljamo vam se u povodu radne akcije “Ekskurzija 2017.”. Imamo želju ići na ekskurziju, međutim, određeni broj učenika ne može platiti odlazak. Mi kao učenici spremni smo raditi i zaraditi. Spremni smo na razne aktivnosti kao što su: čišćenje parkova, privatnih dvorišta, pranje suđa u restoranima, dijeljenje anketa, reklamiranje određenih proizvoda, animacija djece u domovima, bolnicama, privatnim rođendanima i svaki ostali vid posla koji nam može omogućiti sredstva kojima ćemo platiti našim školskim kolegama odlazak. Ako netko ima prijedlog za neke sponzore, molimo navedite u komentaru, bit će nam od pomoći. Hvala unaprijed - piše u oglasu.

Akcija je uistinu za svaku pohvalu. Činjenica da učenici prikupljaju novac za cijelu generaciju, a ne samo za jedan razred, to i potvrđuje. •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.