Službeni profil

Zbog hakiranja pokrenuta nova Facebook stranica Grada Mostara

Zbog hakiranja pokrenuta nova Facebook stranica Grada Mostara
20.01.2023.
u 15:51
Pogledaj originalni članak

Iz Grada Mostara u petak su izvijestili kako su početkom godine pokrenuli novu Facebook stranicu koja nosi naziv "Službeni profil Grada Mostara" nakon što im je prethodna stranica bila hakirana i nedostupna od 16. studenoga prošle godine.

"S ciljem dvosmjerne komunikacije s građanima Mostara i zainteresiranom javnošću Grad Mostar je pokrenuo Facebook stranicu. Stranica je u kratko vrijeme privukla veliku pozornost, ali nažalost nedostupna je od 16. studenoga", navodi se u priopćenju.

Ističu kako je prilikom hakiranja za administratora stranice postavljena osoba s lažnim profilom koja nije ovlaštena za kreiranje sadržaja.

"Sporni profil je prijavljen Facebooku u nadi kako ćemo uspjeti vratiti objavljeni sadržaj i vratiti ovlasti za kreiranje novog. No, unatoč brzoj reakciji i angažiranju stručnih osoba iz ove oblasti, Facebook nam nije omogućio povratak pristupa stranici", stoji u priopćenju.

Stoga su, kako dalje kažu iz Grada Mostara, početkom ove godine pokrenuli novu Facebook stranicu koja nosi naziv "Službeni profil Grada Mostara".

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.