mostar

Završila dvodnevna HT ERONET Zimska bajka u Kosači

HT ERONET
HT ERONET
HT ERONET
HT ERONET
HT ERONET
HT ERONET
HT ERONET
HT ERONET
HT ERONET
HT ERONET
HT ERONET
HT ERONET
HT ERONET
18.12.2016.
u 12:15
Pogledaj originalni članak

Kombinacijom pjesme, plesa i glume kroz predstavu Maloga teatra Mostar – Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi, završena je dvodnevna HT ERONET Zimska bajka u Kosači. Na velikoj sceni Hrvatskoga doma Kosače smjenjivale su se Mostarske mažoretkinje koje su tom prigodom proslavile svoj 21. rođendan i balerine HŠK Zrinjski te glumci koji su donijeli prigodnu blagdansku priču.

Tako je HT ERONET ove godine različitim sadržajima, a u suradnji s Kosačom, darovao one najmlađe, ali i nešto starije Mostarce, koji su dva dana mogli uživati u bajkaonici, različitim radionicama, ukrašavano jebožićno drvce, pisano pismo želja Djedu Božićnjaku, svatko se za uspomenu mogao fotkati s omiljenim djedicom, a u sklopu programa priređena jei predstava i podjela paketića za djecu djelatnika HT ERONET-a.

„HT ERONET Zimska bajka prošla je odlično. Nadam se da su i dječica i roditelji, i bake i djedovi uživali. Odlučili smo ove godine, na ovaj način, našim najmlađim sugrađanima čestitati predstojeće blagdane i darivati ih mnoštvom sadržaja. U dogovoru s vrijednim damama iz Kosače – Anjom Puhalo i Glorijom Krišto i ravnateljem Danijelom Vidovićem, uspjeli smo napraviti lijep program koji će, nadam se, prerasti u tradiciju. Obol ovome događaju dale su i Mostarske mažoretkinje te Mali teatar Mostar. Kao društveno odgovorno poduzeće, poduzeće koje brine o lokalnoj zajednici, te podržava korisne društvene projekte i aktivnosti iz područja kulture, umjetnosti, sporta, HT ERONET želi uputiti poruku da su sve ideje dobrodošle i da će uvijek podržati rad, trud i kreativnost koja donosi dašak nečeganovoga u našu zajednicu“ , kazala jerukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a Misijana Brkić Milinković, koja je, uime HT ERONET-a, svima zaželjela sretne i blagoslovljene predstojeće božićne i novogodišnje blagdane.
Jedna od organizatorica Anja Puhalo je kazala:

„Presretni smo što nam je HT ERONET pružio priliku da svoje ideje i kreativnost ovih blagdana pretočimo u ovu zimsku bajku.  Nadam se da su i dječica i njihovi roditelji zadovoljni, idući put obećavamo još više raznih sadržaja i zabave uz HT ERONET i Kosaču“.

Osnivač Maloga teatra Mostar Ivo Krešić naglašava:
„Drago nam je što je jedno tako veliko i ozbiljno poduzeće kao što je HT ERONET prepoznalo naš rad i ponovno nas, i ove godine angažiralo u svome blagdanskom programu. Poticaj koji daje HT ERONET mladim stvarateljima, mladim kreativcima, puno znači. Nadamo se nastavku ove uspješne suradnje“. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.