Orašje: Predstavljanje Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata „Prsten"

Zajedničkim snagama djelovati u gospodarskim, kulturnim, obrazovnim i znanstvenim aktivnostima

Zajedničkim snagama djelovati u gospodarskim, kulturnim, obrazovnim i znanstvenim aktivnostima
16.07.2020.
u 15:38
Pogledaj originalni članak

U srijedu 15.srpnja u kino dvorani u Orašju predstavljena je Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata „Prsten“ ženama iz Posavine i Distrikta Brčko. Na samome početku, u ulozi domaćice skupa, sve nazočne je pozdravila Zorica Raguž, članica UBHH „Prsten“ od osnivačke Skupštine u lipnju 2018.godine.

Sve nazočne je pozdravio i predsjednik Udruge gospodin Marijan Klaić koji je najprije zahvalio nazočnima na odazivu te  je u svome obraćanju istaknuo važnost djelovanja Udruge, njene ciljeve, načine djelovanja te aktivnosti koje su planirane u narednom periodu.

„Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata „Prsten“ svakim danom pokazuje kako je od velike važnosti za međusobno povezivanje i pomaganje Hrvata i drugih građana Bosne i Hercegovine. Isto tako, vrijedi istaknuti kako je Udruga „Prsten“ prepoznata kao organizacija koja nastoji potaknuti ljude  da zajedničkim snagama djeluju kako u gospodarskim i kulturnim, tako  u obrazovnim i znanstvenim aktivnostima.“

Na skupu predstavljanja UBHH „Prsten“ nazočili su i dopredsjednik Udruge Davor Pranjić i član predsjedništva Darko Kasap.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.