dvostruki šok

Vodoinstalater slomljena srca: Ostavila me zbog druge, a sada moram platiti i skupocjeno vjenčanje

Foto: Facebook
Vodoinstalater slomljena srca: Ostavila me zbog druge, a sada moram platiti i skupocjeno vjenčanje
10.04.2017.
u 21:00
Laura O'Callaghan svog dugogodišnjeg zaručnika ostavila je zbog druge djevojke
Pogledaj originalni članak

Adam Vickers (24) ostao je u šoku kada ga je njegova školska ljubav Laura O'Callaghan ostavila nekoliko tjedana prije vjenčanja. No, da stvar bude još gora, Laura ga je ostavila zbog druge djevojke, a on je morao platiti vjenčanje iz snova koje ga je stajalo 25.000 funti.

Vickers, koji radi kao vodoinstalater, ostao je bez ljubavi svoga života, ali i bez novca jer je morao platiti vjenčanje koje se trebalo održati u lokalnoj crkvi u engleskom Middlesbroughu, ali i egzotično putovanje na kojem su trebali provesti medeni mjesec.

Rezervaciju za vjenčanje uspio je prodati preko interneta za 2000 funti, a sve ostale dugove morao je sam platiti.

– Šokirao sam se kada me ostavila. Nikada nisam sumnjao da je lezbijka. Bilo mi je jako loše. Nisam mogao prestati misliti o tome kako ja nisam bio dovoljno dobar. Nikada nisam sumnjao u to da joj se sviđaju žene jer nikada nije pokazivala da je zainteresirana za djevojke. To mi je slomilo srce. Mjesecima smo planirali vjenčanje – ispričao je vodoinstalater slomljenog srca.

Par je u vezi bio još od 2007. godine, a čak su odlučili i koja će imena dati budućoj djeci. No, onda je Laura upoznala djevojku po imenu Sinead Keziah i ostavila svog dugogodišnjeg zaručnika. O cijelom slučaju nije htjela ništa govoriti nego je samo kratko rekla kako nije ostavila svog bivšeg u dugovima. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.