Mladen Ivanić

Vlast u RS-u je napravila problem i mora ga riješiti

Vlast u RS-u je napravila problem i mora ga riješiti
17.09.2017.
u 19:00
Pogledaj originalni članak

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Mladen Ivanić pozvao je vlast u RS-u da uvaži zahtjeve oporbe, naglasivši da je to je jedini način da stvari u tom bh. entitetu teku normalno.

- U protivnom, uvjeren sam, a oporba u tome ima i moju podršku, da se mora reći - dosta je sile, nasilja, a posebno da je dosta proglašavanja izdajnicima onih koji korektno rade svoj posao i čija je jedina 'greška' što kritiziraju vlast u RS. Na vladajućim strukturama u RS-u je da riješe problem koji su proizveli –  rekao je Ivanić.

Ocijenio je i da je Nedeljko Čubrilović, kao predsjednik Narodne skupštine RS-a trebao mnogo šire gledati na sve te događaje prošli tjedan te pokzati veću političku zrelost.

-Nažalost, on se svojim potezima potpuno stavio na stranu vladajuće većine i sam napravio nekoliko krupnih pogreški– rekao je Ivanić gostujući u programu BN-a ističući da je to bio pokušaj da vladajuća većina pokaže silu.  

Naveo je i da je oporba samo tražila da se razgovara o izvješću glavnog revizora o stanju proračuna RS-a u 2016., prenosi Fena. 
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.