skup mercedesa u nedjelju

Više od 2000 posjetitelja i 400 vozila okupit će se u Širokom Brijegu

Foto: Klix.ba
Više od 2000 posjetitelja i 400 vozila okupit će se u Širokom Brijegu
24.06.2016.
u 13:07
Pogledaj originalni članak

U nedjelju 26. lipnja u Širokom Brijegu u organizaciji Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina održat će se  2. Mercedes Meetinga Hercegovina. Riječ je o skupu vlasnika i ljubitelja Mercedes-Benz automobila iz nekoliko zemalja koji će se i ove godine okupiti u Širokom Brijegu.
Skup je međunarodnog karaktera te organizatori očekuju više od 2.000 posjetitelja i 400 automobila iz BiH, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije, Mađarske, Njemačke i Švicarske. Početak okupljanja je u 13.00 sati, a Meeting će svečano otvoriti u 14:30 sati gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.
U 15:00 sati bit će održan defile automobila ulicama Širokog Brijega, a po povratku na plato održavanja Meetinga bit će snimljena velika milenijska fotografija u čijem snimanju će sudjelovati svi posjetitelji. Iz programa izdvajamo izložbu oldtimera, a najstariji među njima bit će Mercedes-Benz SSK iz 1929. godine, prenosi Klix.ba. Uz najstarije Mercedese, posjetitelji će moći uživati u najnovijim linijama ove marke automobila koje će izložiti auto saloni iz Hercegovine. U 17:00 sati održat će se pokazna vježba Gorske službe spašavanja Široki Brijeg i Vatrogasnog društva Široki Brijeg koji će simulirati spašavanje vozača i suvozača iz zapaljenog automobila, naravno u kontroliranim uvjetima. Nakon toga svi posjetitelji bit će upoznati s time kako pomoći osobama unesrećenima u prometnoj nesreći. Nakon pokazne vježbe, tačnije u 18:00 sati uslijedit će izbor najboljih automobila u četiri kategorije, a u 19:00 sati posjetitelji će moći sudjelovati u zabavnim igrama gdje će moći osvojiti nekoliko nagrada. Tijekom cijelogo dana prikupljat će se bogata humanitarna tombola čiji će cijeli iznos biti, kao i prošle godine, doniran Domu "Marija naša nada" iz Širokog Brijega koji se brine za djecu s poteškoćama u fizičkom i/ili psihičkom razvoju. Izvlačenje dobitnika tombole održat će se u 20:00 sati.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.