sjednica

Vijeće ministara sutra o razvoju poljoprivrednog informacionog sistema u BiH

Vijeće ministara sutra o razvoju poljoprivrednog informacionog sistema u BiH
20.02.2017.
u 17:23
Pogledaj originalni članak

 Vijeće ministara Bosne i Hercegovine će na sjednici koja je zakazana za sutra, 21. veljače, razmatrati Informaciju o aktivnostima na pripremi okvirnih smjernica za uspostavu i razvoj poljoprivrednog informacijskog sistema u BiH, te Analizu implementacije zrazvojuakona o poljoprivredi, ishrani i ruralnom razvoju BiH, a koje je pripremilo Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa.

Pred ministrima će se naći i nacrti osnova za pristupanje BiH međunarodnim konvencijama o teretnim linijama i o mjerenju tonaže brodova iz 1969. godine te Konvencija o međunarodnim pravilima za sprječavanje sudara na moru.

Bit će razmatrana i Informacija o aktivnostima na uspostavi i razvoju sistema identifikacije zemljišnih parcela te Informacija o realizaciji višegodišnjeg kapitalnog projekta "Izgradnja glavnog sjedišta Službe za poslove sa strancima i Terenskog centra Sarajevo".

Također, ministri bi trebali biti upoznati o implementaciji Komunikacijske strategije za informiranje javnosti o procesu pristupanja BiH Europskoj uniji i o realizaciji obuka u oblasti europskih integracija, a informacije o tome pripremila je Direkcija za europske integracije.

Na dnevnom redu sjednice je i nekoliko nacrta odluka o ratifikaciji međunarodnih ugovora, priopćeno je danas iz Službe za informiranje Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.