ČESTITAMO!

VIDEO Vjenčao se najskuplji dinamovac, pogledajte kako je izgledalo slavlje

30.05.2021.
u 15:59
Pogledaj originalni članak

Marko Pjaca (26), najskuplji Dinamov nogometaš u povijesti zaručio se nedavno za dugogodišnju djevojku Mariju Pavičić, a danas su se i vjenčali, objavila je novopečena gospođa Pjaca.

Premda nogometaš Genoe pokušava čuvati svoj privatni život od janosti, na društvenim mrežama isplivale su fotografije na kojima slavi momačku večer.

Fotografiju je podijelio nogometaš Vlaho Veneti, a na njoj se vidi kako se sedmorica prijatelja zabavljaju na brodu u Porto Cervu na Sardiniji. Uzvanici su odjeveni u iste šarene košulje dok je Pjaca u zebrastom uzorku. U komentarima se javila i sama Marija Pavičić, koja je komentirala: “Vratite mi ga čitavog!”.

Pjaca je otkrio i kako mu je upravo Vlaho kum.  Veneti je na Instagramu objavio i nekoliko videa s proslave, a na jednoj se vidi i emotikon zaručničkog prstena. Uz Vlahu s Pjacom su slavili i Marko Rog, Filip Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš. Inače, Marko i i Marija zajedno su tri godine, a za njihovu vezu javnost je saznala kada su zajedno snimili reklamu za jedan šampon za kosu, a za svadbu je saznala putem Marijinog Instagrama. Marko se još nije pohvalio.  Podsjetimo, Pjaca je prije pet godina oborio rekord Luke Modrića, kada je iz Dinama prešao u Juventus za 22,5 milijuna eura. 

Video možete pogledati OVDJE. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.