srbija

Veliki Lotto skandal u Srbiji: Šestica nestala, pa se pojavila

Veliki Lotto skandal u Srbiji: Šestica nestala, pa se pojavila
16.11.2016.
u 09:18
Pogledaj originalni članak

Sinoćnje izvlačenje u 91. kolu igre na sreću Lotto u Srbiji, ponovno je kod mnogih izazvalo sumnju u regularnost ove nagradne igre, prenosi Pogled.ba

Izvučeni su brojevi 1, 3, 8, 21, 25, 30, 36 i priopćeno je da nema Lotto sedmice, ali iako su izvučeni brojevi iz bubnja, grafici je trebalo više od četiri minute da sve te brojeve ispiše na ekranu.

Nakon višeminutnih konzultacija s režijom, prvi čovjek Komisije za izvlačenje brojeva Ljubomir Škorić je kazao da je sve u redu i da su izvučene dvije šestice.

Na ekranu je grafika, ipak, prvo ispisala da je izvučena smao jedna šestica, da bi nakon nekoliko sekundi taj podatak bio promenjen u dva dobitnika. Pitanje je gde je u međuvremenu nestala ta jedna šestica. Dok se čekalo rješenje problema, Škorić se ispričavao zbog pogreške, a isprika je svim igračima LOTTO nagradne igre upućena i nakon što je grafika ispisala brojeve.

Podsjetimo, prošle godine, u izvlačenju u 59. kolu izbio je skandal jer su gledatelji u izravnom prijenosu vidjeli kako na ekranu izlazi broj koji još nije izvučen iz bubnja. Istraga o ovom slučaju trajala je mjesecima, ipak na kraju je priopćeno da nije riječ o prijevari, već pogrešci izazvanoj ljudskim faktorom, piše kurir.rs.

Također, na godišnjicu najsumnjivijeg izlačenja brojeva igre na sreću "Lotto" u novijoj povijesti, koju je obilježio broj 21, ta kuglica je prva izašla iz bubnja!
 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.