POČELE PRIPREME

Većina bh. građana Novu će dočekati na otvorenom i kući

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Većina bh. građana Novu će dočekati na otvorenom i kući
30.12.2013.
u 09:09
Grad na Neretvi u Novu 2014. godinu će uvesti popularna i omiljena mostarska grupa Zoster
Pogledaj originalni članak

Posljednji put su građani Mostara imali doček Nove godine na otvorenom prije pet godina kada su Mostarce u novu 2009. godinu uveli Laka, Elemental i Pips Chips & Videoclips. Tada su spomenuti bendovi na Španjolskom trgu dosta dobro zabavljali sve one koji su na otvorenom odlučili provesti “najluđu noć”.

A sada Zoster

Međutim, od tada Mostar nije imao organiziranog dočeka Nove godine na otvorenom... sve do sada. Naime, Coca Cola Zimski grad Mostar 2013 za Mostarce priprema pravi spektakl. Grad na Neretvi u Novu 2014. godinu će uvesti popularna i omiljena mostarska grupa Zoster, koja je i prije (2008.) zabavljala svoje sugrađane u “najluđoj noći”. Nema sumnje da su Mario Knezović i ekipa prava pozivnica na Doček Nove godine na otvorenom, a cijena ulaznice je 10 KM uz konzumaciju jednoga pića. Što se tiče Čapljine, za razliku od ranijih godina (mnogi) Čapljinci Novu će 2014. godinu dočekati nešto skromnije pri čemu se ipak vidi odlučnost za obiteljskim slavljima tj. dočeku Nove godine u krugu obitelji i prijatelja. Ipak, oni nešto imućniji Novu će dočekati na više lokacija u hotelima i restoranima.

Hoteli, kafići...

Tako se novogodišnje slavlje priprema u hotelu Mogorjelo u Čapljini kao i u motelu Park u parku prirode Hutovo blato. Cijene novogodišnjeg aranžmana kreću se od 70 do 100 KM, po jednoj osobi. I ove godine u Čapljini nema organiziranog dočeka Nove godine na nekom od gradskih trgova ili parkova ali će zato slavlja biti upriličena po brojnim restoranima i kafićima gdje ovisno o ponudi treba izdvojiti od 50 do 90 KM. Širokobriježani će, pored dočeka u domovima i kafićima, Novu godinu moći dočekati u hotelu Park. U Sarajevu nema ništa spektakularno. Unatoč nedostatku novca u gradskom proračunu, brojni građani BiH i turisti koji odluče Novu 2014. godinu dočekati ispred BBI centra u Sarajevu uživat će u pjesmama grupa Divanhana, Konvoj i Last Location, a nakon njih ozračje dodatno će usijati bh. reper Adnan Hamidović Frenkie. Evidentno je da velikih estradnih zvijezda ove, za razliku od proteklih godina neće biti u Sarajevu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.