PLENKOVIĆ O FILIPOVIĆU:

'Umjesto da se pokaže suosjećanje, pušta se lažna spekulacija o promjeni kandidata HDZ-a'

'Umjesto da se pokaže suosjećanje, pušta se lažna spekulacija o promjeni kandidata HDZ-a'
01.03.2021.
u 14:49
Ne bi dovodili u pitanje kandidaturu Davora Filipovića, kazao je Plenković
Pogledaj originalni članak

Premijer Andrej Plenković upisao se u knjigu žalosti u Gradskom poglavarstvu u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

"Danas smo ovdje kako bi se kao Vlada upisali u knjigu žalosti u povodu smrti Milana Bandića. Bio je na ovoj funkciji dva desetljeća. Doprinosio je razvoju grada, imao je veliku životnu energiju i entuzijazam i radio je za grad. Njegov odlazak je bio nagao i želim mu zahvaliti na svemu onome što je dobro učinio za Zagreb, Zagrepčanke i Zagrepčane", kazao je Plenković. 

Mijenjanje kandidata HDZ-a 

Plenković je komentirao informaciju koja je izašla u javnost da će HDZ promijeniti kandidata za zagrebačkog gradonačelnika. Kazao je da kandidatura Davora Filipovića nije upitna.  

"Što se tiče toga, to je brže od istine. Ne bi dovodili u pitanje kandidaturu Davora Filipovića. U samo dva tjedna doživio je tri indikativna napada. Prvo je lažni intervju s lažnom naslovnicom, a to znači da njegova kandidatura nekoga smeta. Onda je proživio navodnu anketu koja bi za njega bila nepovoljna i zadnje je ovo jučer. Umjesto da se pokaže suosjećanje prema naglom odlasku gradonačelnika, u eter se pušta lažna spekulacija o promjeni kandidata", kazao je Plenković.  
Pokazao je koliko je kompetentan te se po ta tri napada vidi da smeta protukandidatima, naglasio je Plenković.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.