Lidija Bradara

Ući u fiskalnu i novu godinu bez usvojenog proračuna je osjećaj nestabilnosti

Ući u fiskalnu i novu godinu bez usvojenog proračuna je osjećaj nestabilnosti
05.12.2016.
u 16:37
Bradara je novinarima izjavila da će učiniti sve da bi Federacija BiH na vrijeme dobila proračun za narednu godinu
Pogledaj originalni članak

Predsjedateljica Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Lidija Bradara najavila je intenzivan rad tog doma do Nove godine.

Nakon današnje sjednice Kolegija Doma, na kojoj je razgovarano o radnoj dinamici za to razdoblje, ona je novinarima izjavila da će učiniti sve da bi Federacija BiH na vrijeme dobila proračun za narednu godinu. Dinamiku, što se tiče proračuna, treba planirati tako da bude razmotren "u dva čitanja", rekla je Bradara i dodala da je stoga upućeno i odgovarajuće pismo Federalnoj vladi kao predlagaču, javlja Fena.

- Ući u fiskalnu i novu godinu bez usvojenog proračuna je osjećaj nestabilnosti, fiskalne i svake druge - kazala je.

Predsjedateljica najavljuje da će do kraja 2016. u Domu naroda biti razmotreni i zakoni iz reformske agende te u četvrtak, 8. prosinca legislativa o igrama na sreću, između ostalih zakona, kao sastavni dio dnevnog reda jedne od ranije započetih sjednica. Najavila je zasjedanje Doma i za 15. prosinca. 

Prošli tjedan je kazala da će Dom naroda zasjedati svakog četvrtka do Nove godine te danas izrazila nadu da će sva zakonska rješenja što čekaju u proceduri biti donesena na vrijeme.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.