HKUD “Naši korijeni“

U tijeku ljetna škola folklora u općini Žepče

U tijeku ljetna škola folklora u općini Žepče
03.08.2017.
u 09:00
Pogledaj originalni članak

U sklopu projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH”, koji predstavlja zajedničku inicijativu financiranu sredstvima vlada Švicarske i Švedske, a koji provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) u suradnji s Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH, Ministarstvom pravosuđa Federacije BiH, Ministarstvom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Vladom Distrikta Brčko i entitetskim savezima općina i gradova, Kulturno-umjetničko društvo “Naši korijeni” Bistrica Žepče prijavilo je projekt pod nazivom “Bulje da nestane sela nego običaja”.

Navedeni projekt je odobren i aktivno se krenulo s njegovom realizacijom. Jedna od aktivnosti projekta je i ljetna škola folklora koja je u tijeku.

Probe se održavaju svakim radnim danom od 19 sati u Bistrici kod Društvenog doma, a za koji dan kreće i obuka na sviranju šargije, violine i dvojnica.

Iz HKUD “Naši korijeni” pozivaju sve zainteresirane da se prijave i uključe u ljetnu školu folklora i obuku za sviranje tradicionalnih instrumenata.     

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.