Uskoro novi natječaj za nabavu knjižica

U postupku izrade 10.075 putnih isprava, ubuduće će cijena ovisiti o dobavljaču

U postupku izrade 10.075 putnih isprava, ubuduće će cijena ovisiti o dobavljaču
03.08.2017.
u 09:00
Pogledaj originalni članak

Problemi koji se tiču isporuke putovnica bh. građanima uskoro bi mogli biti riješeni i na dulje vrijeme. Trenutačni ugovor s dobavljačem vrijedi do ožujka 2018.

Uskoro novi natječaj

IDDEEA BiH uskoro će opet pokrenuti otvoreni natječajni postupak nabave knjižica za putne isprave, potvrdio nam je Branimir Gojković, glasnogovornik te agencije.
- Nedavno smo potpisali novi natječaj s za razdoblje nakon ožujka 2018. s predviđenim vremenom na četiri godine, međutim, dvije tvrtke su uložile žalbe, drugostupanjsko tijelo je poništilo natječajnu dokumentaciju, tako da ćemo uskoro raspisati novi natječaj - kazao je Gojković. Zanimalo nas je i koliko je putnih isprava trenutačno u postupku izrade te koliko se čeka na njihovu izradu. - U postupku izrade trenutačno je 10.075 putnih isprava, a s obzirom na to da je trenutačno stanje normalizirano, kada je riječ o izradi, čeka se od 20 do 25 dana, što je inače u zakonskom okviru od 30 dana. Kada se preda zahtjev u inozemstvu u našem diplomatsko-konuzarnom predstavništvu, rok za izradu je nešto dulji, oko 60 dana - kazao nam je Gojković...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večenjeg lista BiH

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.