na mikrofonu

U Međugorju je molitvu krunice vodio Mamić?

U Međugorju je molitvu krunice vodio Mamić?
05.07.2018.
u 09:08
Na snimci se ne može vidjeti Mamić, no čuje se njegov prepoznatljivi glas
Pogledaj originalni članak

Splitski gradski vijećnik Martin Pauk snimio je Zdravka Mamića koji je u Međugorju u subotu vodio molitvu krunice u okupljenom mnoštvu i poslao snimke Dalmatinskom portalu.

- Zdravko Mamić među okupljenim mnoštvom u Međugorju na mikrofonu vodi molitvu krunice. Ako krene danas, treba moliti pokoru još nekih 150 godina da iskupi grijehe - komentirao je Pauk, prenosi 24sata.hr. 

Doduše, na snimci se ne može vidjeti Mamić, no čuje se njegov prepoznatljivi glas.

Podsjetimo, Županijski sud u Osijeku za Mamićem je raspisao međunarodnu tjeralicu pošto je pobjegao iz Hrvatske uoči izricanja prvostupanjske presude kojom je osuđen na šest i pol godina zatvora. 

No, Mamić u Međugorju nema previše razloga za brigu jer tužiteljstvo Bosne i Hercegovine ocjenjuje da nema uvjeta za izručenje Hrvatskoj i takvo mišljenje proslijeđeno je Sudu BiH koji treba donijeti konačnu odluku o takvom zahtjevu hrvatskog pravosuđa, objavio je Dnevni avaz.

Pozivajući se na svoje neimenovane izvore u državnom tužiteljstvu list navodi da je u utorak poslan prijedlog Sudu BiH da se odbije zahtjev za izručenje bivšeg izvršnog direktora Dinama koji je pred sudom u Osijeku nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Feral
Feral
15:20 05.07.2018.

Jeli se i ispovjedio i kome se ispovjedio ?