POTRAGA ZA 'SERIJSKIM UBOJICOM'

U kontejneru pronašli djevojku vezanu u lance, njena priča ih je šokirala

Foto: Facebook
U kontejneru pronašli djevojku vezanu u lance, njena priča ih je šokirala
04.11.2016.
u 16:45
Pogledaj originalni članak

30-godišnja djevojka za kojom policija traga još od početka kolovoza pronađena je, vezana u lance, u velikom metalnom kontejneru u mjestu Woodruff u Južnoj Karolini, objavila je policija, prenosi Net.hr

Kala Brown pronađena je u četvrtak nakon što su, nahođeni dojavom, djelatnici policije čuli lupanje iz unutrašnjosti velikog metalnog kontejnera smještenog na privatnom posjedu u mjestu Woodruff u Južnoj Karolini.

‘Bila je vezana lancima, poput psa’, rekao je šerif okruga Spartanburg, Chuck Wright te dodao kako je u prvom iskazu djevojka kazala da je u kontejneru bila zatočena puna dva mjeseca, no kako je hranu i vodu dobivala redovito.

‘Zaista se radilo o Božjoj volji što smo pronašli ovu mladu djevojku’, rekao je Wright.

Nestala prije dva mjeseca

30-godišnja Kala Brown nestala je početkom kolovoza zajedno sa svojim dečkom, 32 -godišnjim Charliem Carverom za kojim policija još uvijek traga, a čiji je automobil u četvrtak pronađen nedaleko od kontejnera.

Prema policijskom izvješću, muškarac u čijem se vlasništvu nalazi posjed na kojem je djevojka bila zatočena je 45-godišnji registrirani seksualni prijestupnik, Todd Kohlheppkojeg je policija uhitila zbog sumnje da je povezan sa slučajem.

Uhićen vlasnik posjeda

Brown je radila za Kohlheppa koji je agent za nekretnine, a prema iskazu njezine prijateljice koja joj se trebala pridružiti u poslu, no zbog ozlijede odustala, Brown je počela raditi za njega svega nekoliko tjedana prije nestanka. Dodala je kako je Brown pomagala Kohlheppu pri čišćenju nekretnina i pripremanju istih za prodaju.

U tijeku je velika policijska akcija koja ima za cilj pretražiti čitav posjed.

Brown koja je u strahu i vidno istraumatitzirana, odvezena je u bolnicu gdje joj je pružena odgovarajuće liječnička skrb. U izjavi je dodala i kako je najmanje četvero tijela zapaljeno i sakriveno diljem zemljišta.

‘Nadamo se da nemamo posla sa serijskim ubojicom, što je lako moguće’, rekao je Wright te napomenuo je kako je do sada pronađeno nekoliko vrsta oružja i municije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.