sabor

U HDZ-ovu Klubu od jutros vrlo živo, Plenković nije napuštao prostorije

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsel
U HDZ-ovu Klubu od jutros vrlo živo, Plenković nije napuštao prostorije
02.05.2017.
u 15:04
U prostorije kluba cijeloga dana ulaze i izlaze kako zastupnici HDZ-a tako i HDZ-ovi ministri u vladi
Pogledaj originalni članak

U Klubu zastupnika HDZ-a od jutra je vrlo živo, a premijer Andrej Plenković je nakon jutrošnjeg sastanka sa zastupnicima svoje stranke u Maloj vijećnici otišao u prostorije HDZ-ova Kluba koje nije napuštao. 

Iako se prijepodne neslužbeno moglo čuti kako će premijer izići na hodnik i dati novinarima izjavu, to se do sada još nije dogodilo.

U prostorije kluba tako cijeloga dana ulaze i izlaze kako zastupnici HDZ-a tako i HDZ-ovi ministri u vladi. Odmah ujutro s premijerom se sastao od Mosta i oporbe prozivani ministar financija Zdravko Marić. Viđeni su tamo i ministrica gospodarstva i potpredsjednica vlade Martina Dalić, ministrica kulture Nina Obuljen, ministar rada i mirovinskog sustava Tomislav Ćorić i brojni drugi.

Novinarima se oko podneva u ime HDZ-a obratio potpredsjednik Sabora Željko Reiner koji je, komentirajući aktualnu krizu vlasti, kazao kako trenutno uopće nije važno ima li HDZ većinu u Saboru te da je ključni problem to što postoji većina koja želi opozvati predsjednika Sabora koji ne želi otići.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.