Čelan s predstavnicima Linnovatea

Tehnološki naprednim poslovanjima pridonijeti gospodarskom razvoju

Tehnološki naprednim poslovanjima pridonijeti gospodarskom razvoju
02.04.2019.
u 17:22
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Livna Luka Čelan održao je u utorak radni sastanak s predstavnicima Tehnološkog parka Linnovate, koji u tom gradu djeluje od kolovoza prošle godine s ciljem pomaganja klijentima u razvoju poslovnih ideja i stvaranju novih poslova.

Čelan je u razgovoru istaknuo trenutačne aktivnosti i planove Grada Livna kada je u pitanju stvaranje uvjeta povoljnijeg poslovnog okruženja, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

Govorio je i o dosadašnjim aktivnostima na stvaranju tih uvjeta, kako za domaća tako i strana ulaganja te još jednom iskazao spremnost na suradnju.

Predstavnici Linnovatea zahvalili su na prijemu i dosadašnjoj podršci, istaknuvši kako se zajedničkim nastojanjima može pridonijeti gospodarskom razvoju, i to prije svega kroz tehnološki napredna poslovanja u pozitivnom poduzetničkom okruženju.

Na sastanku su dogovorene i konkretne zajedničke aktivnosti Grada Livna i Linnovatea.

Inače, osnivači Tehnološkog parka u Livnu su dokazane poslovne osobe porijeklom iz Livna, među ostalim, vlasnik kompanije Rimac Automobili Mate Rimac, kao i Marin Jozić, osnivač softverske tvrtke Cox 4.

Njihova želja je pokretanjem prvog poslovnog inkubatora pomoći mladima koji žive na tim prostorima. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.